Angelina Jolie is Marvel-szuperhős lehet

2019.03.28. 10:21

Angelina Jolie lehet a Marvel egyik következő nagy dobásának, a The Eternals című filmnek az egyik főszereplője, írja a Vulture. Ez lenne az Oscar-díjas színésznő első szuperhősfilmes szereplése. Persze akcióhős már volt néhányszor, például a Lara Croft-filmek főszerepében vagy a Salt ügynökben.  

Hogy miről fog szólni a film, azt egyelőre nem tudni. A The Eternals (Örökkévalók) sztoriját Jack Kirby írta meg 1976-ban. Ők egy szupererős és szinte sebezhetetlen faj, akiket földönkívüli lények, az Égiek hoztak létre. Tulajdonképpen az emberiség elődeinek tekinthetők. A Föld után végül az Örökkévalók a Szaturnusz egyik holdján, a Titánon telepedtek le, ahol virágzó kultúrát hoztak létre. Itt született meg sokkal később Thanos is, akit a Bosszúálló filmekből már ismerhetünk.

A The Eternals rendezője a kínai születésű Chloe Zhao lesz, akinek előző filmje, A rodeós című western dráma óriási kritikai siker volt. A forgatókönyvet Matthew és Ryan Firpo írja, a producer pedig a Marvel főnök Kevin Feige lesz. Premierdátum egyelőre nincs. 

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás