Az ötlet szuper, akár még jó film is lehet belőle

2019.03.28. 04:57

Megjelent a Netflix új filmjének előzetese: a The Perfect Date (A tökéletes partner) egy olyan srácról szól, akinek azért lehet fizetni, hogy megszemélyesítse a lehető legtökéletesebb randipartnert.

A sztori elég jól indul. Egy jóképű srác pont azt szeretné, mint a gimiben az összes jóképű srác: a legjobb sportkocsit és bejutni a legjobb egyetemre. Csak egyikre sincs pénze, úgyhogy jobb híján majonézt adagol a szendvicsekre egy lepukkant gyorskajáldában. Aztán adódik egy lehetőség, hogy valaki helyett beugorjon egy nem kívánt randira, és az este olyan jól sikerül, hogy rájön: ha egy appot készítene ugyanerre, és bármilyen személyiséget eljátszana, amire a lányok vágynak, akár meg is gazdagodhatna.

Aztán a trailer alapján úgy tűnik, eléggé elmegy a dolog egy sablonos kamasz-szerelmesfilm irányába, de hátha kitart a jó ötlet sokáig.

 A filmet Chris Nelson rendezi, aki gyakorlatilag teljesen ismeretlen Magyarországon, és éppenséggel a színészek sem a legnagyobb sztárok közül kerültek ki: a főszereplő Noah Centineo, rajta kívül pedig Laura Marano, Camila Mendes, Odiseas Georgiadis, Matt Walsh és Evan Castelloe szerepelnek még a filmben, amit április 12-étől lehet megnézni a Netflixen.

Ne maradjon le semmiről!