Jön Adam Driver és Bill Murray zombifilmje

2019.03.28. 14:15

Nem akármilyen gárdával készít zombifilmet Jim Jarmusch: a The Dead Don't Die szerepeiben Bill Murray, Tilda Swinton, Adam Driver, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Iggy Pop, RZA, Tom Waits és Selena Gomez lesznek láthatók. A főszereplők Jarmusch korábbi filmjeinek sztárjai, Murray és Driver lesznek, akik végrehajtókat, és nem zombikat játszanak majd. "Ez a legnagyszerűbb zombifilmes szereplőgárda, ami valaha létezett" - lelkeseik az amerikai filmes sajtó.

Jarmusch még nem készített zombifilmet, de vámpírosat már igen: a Halhatatlan szeretők éppen olyan remek lett, mint előző filmje, a Paterson. Ebben Adam Driver egy buszvezetőt játszott, aki szabadidejében verseket ír. Bill Murray viszont már játszott zombifilmben, a Zombieland első és hamarosan érkező második részében is.

The Dead Don't Die június 14-én érkezik az amerikai mozikba, a magyar premier időpontjáról egyelőre nincs hír. 

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla