Tom Cruise lánya profi szcientológus toborzó lett

2019.03.28. 11:30

Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott lánya, a 26 éves Isabella Cruise hosszú köremailben számolt be szcientológus karrierjéről, írja a Daily Beast. A Londonban élő Isabella a londoni szcientológus közösségnek írta meg, hogy auditor lett belőle. Az auditorok amolyan kihallgatók, gyóntatók a szcientológiában. Ők kérdezik ki rendszeresen a híveket, és közben használják az e-métert, a szcientológusok hazugságvizsgálóját. A vallomásokat természetesen rögzítik is.

A emailt egy Tony Ortega nevű újságíró szerezte meg és tette közzé, aki régóta foglalkozik a szcientológusok ügyeivel. A levél lényegében egy reklámszöveg arról, hogy milyen nagyszerű is szcientológusnak lenni, némi toborzó szöveggel azoknak, akik esetleg még nem részesülnek az élményben. Emellett Isabella Cruise elmeséli, hogy ez az, amit keresett, amire szüksége volt az életben. "A hiányzó rész, ami által hirtelen minden értelmet nyer".

Isabella köszönetet mond az egyház alapítójának, L. Ron Hubbardnak, a szcientológusok jelenlegi vezetőjének, David Miscavige-nek, apjának, Tom Cruise-nak és apai nagynénjének is. Az email azért is érdekes, mert Isabella Cruise nem szokott szerepelni a nyilvánosság előtt, a szcientológiát sem propagálta korábban.

Isabella mellett Nicole Kidman és Tom Cruise még egy fiút, Conort fogadták örökbe. Ő is szcientológus, de Cruise Katie Holmestól született lánya, Suri nem. Ezért a színész nem is tartja a kapcsolatot legkisebb gyerekével. Nicole Kidman tavaly úgy nyilatkozott, hogy Cruise-zal örökbefogadott gyerekei felnőttek, akik maguk döntöttek úgy, hogy szcientológusok lesznek. Ő nem tehet mást, mint hogy így is szereti őket. 

Ne maradjon le semmiről!