Akciódús előzetest kapott a Toy Story 4

2019.03.28. 08:54

Nem kellett sokat várni a Toy Story 4 új előzetesére, hetekkel az előző után kihoztak még egyet. Ebben is az új szereplőre, Forkyra, a villára koncentrálunk, akinek komoly gondot jelent, hogy villa létére valahogy a gyerekjátékok közé keveredett. Az előző részekben megismert hősök viszont megpróbálják megértetni vele, hogy mekkora öröm, ha valaki egy gyerekhez tartozhat. Persze a lelkizés mellett lesz egy csomó akció is például egy vidámparkban.

Forky-n kívül még egy csomó új szereplő lesz a negyedik részben, többe között Ducky és Bunny, vagyis egy plüsskacsa és egy plüssnyúl (Keegan-Michael Key és Jordan Peele adják a hangjukat hozzájuk az angol nyelvű verzióban), és egy titokzatos játékfigura, akinek meg Keanu Reeves lesz a hangja.

A Toy Story minden idők egyik legsikeresebb animációs filmsorozata, a kilenc évvel ezelőtti harmadik rész egymilliárd dollárt termelt világszerte, és megnyerte a legjobb animációs filmnek járó Oscart is. Nem meglepő, hogy a Disney és a Pixar a folytatás mellett döntött. Természetesen a jól ismert karakterek, mint Woody, Buzz vagy Krumpli uraság is visszatérnek.

A Toy Story 4 június 20-án érkezik a magyar mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!