Jöhetnek az új Deadpool-filmek, de teljesen másmilyenek lesznek

2019.04.05. 11:56

Alan Horn, a Disney egyik vezetője megerősítette, hogy a következő években készülnek majd még Deadpool-filmek, azután is, hogy a Disney felvásárolta a 21st Century Foxot - írja az NME.

Látnak majd még többet is Deadpoolból a közeljövőben"

- mondta Horn a Las Vegas-i CinemaCon találkozón. Hogy ez így lesz, arra pár héttel ezelőtt már a főszereplő-producer, Ryan Reynolds is a maga módján, amikor a Deadpool-filmeket gyártó 21st Century Fox felvásárlása után egy Miki egeres sapkában, egy Disney feliratú iskolabuszon utazós képet posztolt Deadpoolról.

A felvásárlás után akár Deadpool is a (szintén a Disney tulajdonát képező) Marvel Cinematic Universe tagja lehet, ahogy az X-Men-filmek vagy a Fantasztikus négyes is. Legalábbis az NME hallott olyan pletykákat, amelyek szerint a Disney a képregényként ugyan a Marvel által kiadott, de filmként nem a Marvel Studios által gyártott univerzumok vegyítésén gondolkodik.

Reynolds még korábban beszélt arról, hogy 

a Deadpool 3 teljesen más irányba fog elmenni,

de nem igazán konkretizálta, mire gondol. Annyit tett hozzá, a változás nem feltétlenül rossz dolog, az alkotók "gyakran csak négy filmes késéssel indítanak újra vagy változtatnak meg egy-egy karaktert".

Ne maradjon le semmiről!