Demi Moore kilenc évig írta szaftosnak ígért önéletrajzát

2019.04.18. 12:24

Szeptemberben jelenik meg Demi Moore önéletrajza, amin nem kevesebb, mint kilenc évig dolgozott. Pontosabban a kiadója kilenc évvel ezelőtt jelentette be, hogy szerződést kötöttek a színésznővel egy "mélyen őszinte és éleslátó" könyv megírásáról, ami Moore gyerekkorától egészen mostanáig betekintést enged az életébe. Végül mostanra készült el.

A kiadó ígérete szerint az Inside Out című könyvben a színésznő őszintén ír viharos magánéletéről, többek között házasságairól Bruce Willisszel és Ashton Kutcherrel. (Hogy ők mit szólnak a könyvhöz, egyelőre nem tudni.) De az önéletrajzban az ígéretek szerint szó lesz a színésznő küzdelmeiről függőségeivel, testképzavarával, nehéz gyerekkoráról és ellentmondásos viszonyáról az édesanyjával.

Arról is szó lesz, hogy Moore miként egyensúlyozott az anyaság és a filmsztárság között. A könyvre egyébként még akkor szerződött le a színésznő, amikor Ashton Kutcher felesége volt. A színész azóta már Mila Kunis férje, de a kiadó szerint ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy Demi Moore ennyire lassan haladt az írással. 

Demi Moore-t legutóbb a Csajok hajnalig és A szerelem vak című filmekben láthattuk, legutóbbi, Corporate Animals című horrorját nem mutatták be Magyarországon. 

Ne maradjon le semmiről!