Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing

2019.04.25. 19:21 Módosítva: 2019.04.25. 21:37

Hónapok találgatása ért véget, miután előkerült Fan Bingbing színésznő, akit eltűnésekor azzal vádoltak, hogy kettős szerződések alapján kapta a filmjei után a fizetését, vagyis a valódi gázsijához képest egy sokkal kisebb összeg után fizette csak meg az adót. 

A színésznő az iQiyi videómegosztó hétfői rendezvényén tűnt fel Pekingben. Fan Bingbing most bukkant fel először 2018 júliusi eltűnése óta. Akkor egy gyermekkórházban látták utoljára, az eltűnése körül felhagyott a közösségi oldalain történő posztolásokkal is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IQIYI Ninth Anniversary Gala, Beijing (22 April 2019) •Alexander McQueen 2019 Pre-Fall •Louis Vuitton 2019 Spring Summer Collection Petite Malle •De Beers jewels Stylist: @minruir

Fan Bingbing 范冰冰 (@bingbing_fan) által megosztott bejegyzés,

Az eltűnésekor elég sok vad pletyka kezdett el keringeni, többek között arról, hogy Kínából elmenekült, házi őrizetben van, illetve, hogy börtönbe került. Később újabb találgatásokra adott okot, hogy először hevesen támadta a kormányt, majd elkezdett kormánybarát üzeneteket posztolni. 

Az rajongók reakciói vegyesek. Sokan üdvözlik a visszatérést, de sokan fel vannak háborodva, hogy különösebb kommentár híján úgy tesz, mintha mi sem történt volna. 

(The Guardian)