Megérkezett az első előzetes az új Watchmen-sorozathoz

2019.05.08. 19:56

Egészen eddig az HBO jó nagy távolságból figyelte a teljes angolszász szórakoztatóiparban tomboló szuperhőslázat. Azért csak eddig, mert egy ideje bejelentették, hogy sorozatot csinálnak a Watchmen nevű képregényből, amelyből már készült egy rajongók és kritikusok által is elismert film Zack Snyder rendezésében. Most megérkezett a sorozat első előzetese.

Ha már először evez szuperhősös vizekre az HBO, nem kockáztattak azzal, hogy kire bízzák az új Watchment, amelyet az a Damon Lindelof készít, akinek például a Lostot és A hátrahagyottakat (The Leftovers) köszönhetjük.

Az előzetesből is lehet már sejteni, hogy a tévésorozat nem reboot lesz, hanem a film (és a képregények) történetét folytatja, ezért nem látjuk például Rorschachot, hanem helyette egy csomó Rorschach-maszkos embert. Azonban Snyderrel ellentétben Lindelof nem tervezi, hogy képkockára pontosan adaptálja a képregényeket. Az viszont már kiderült, hogy a sorozatban kibontják majd azokat a problémákat, amelyeket a filmben az Ozymandias nevű karakter okozott, akit egyébként majd Jeremy Irons alakít majd.

A Watchmen a tervek szerint idén ősszel jelenik meg az HBO-n.