Kiderültek a Star Wars 9 új karakterei

2019.05.23. 09:34

A Vanity Fair exkluzív képeket közölt a kilencedik Csillagok háborúja-film, a Star Wars: Skywalker kora forgatásáról. A fotók érdekessége, hogy figyelmesen szemlélve őket egy csomó olyan dolog is kiderül a filmről, amelyeket az április elején megjelent trailerből még nem tudhattunk. A képeket egyébként a sztárfotós Annie Leibovitz készítette. 

A fotókon, amellett, hogy persze látjuk az előző részek visszatérő szereplőit, megjelennek a kilencedik film új karakterei is. Többek között a Keri Russell (őt leginkább a Foglalkozásuk: amerikaiból ismerhetjük) által játszott maszkos törvényenkívüli, Zorri Bliss. Az ő figurája Kijimi bolygóján él, és elég menő szerelést kapott. 

Szerepel az új karakterek között Pryde tábornok, akit Richard E. Grant alakít. Mellette az előző részekben már megismert genyó, Hux tábornok áll (Domhall Gleeson). A két színész meglepően hasonlít egymásra a fotón, amiből a rajongók arra következtetnek, hogy esetleg rokonokat alakítanak majd. Egy másik fotón Naomi Ackie karakterét láthatjuk, aki mintha csak a Trónok harcából lépett volna elő: lovon, íjjal és nyíllal pózol. Ő Finnék mellett fog harcolni, és még az is kiderülhet róla, hogy Lando lánya. 

Vannak csoportképek is, az egyik egy új bolygó, a Pasaana színes ruhákat viselő lakóit, a másik pedig a Ren Lovagokat ábrázolja. Kylo Ren harcosai nem túl meglepő módon tiszta feketébe öltözve készülnek a küzdelemre. A Kylo-t alakító Adam Driver pedig arról beszélt a cikkben, hogy nagy kérdés, hogy Kylo megpróbál-e valamit tenni majd a közte és Rey között az előző részben szövődött kapcsolat folytatásáért, vagy már minden elveszett számukra. A Vanity Fair egyébként úgy tudja, hogy az új filmből az is kiderül majd, hogy a két szereplő között sokkal erősebb a kötelék, mint amit eddig láttunk.  

A film Az utolsó Jediket követi, amit 2017 decemberében mutattak be. Azóta a Disney megjelentetett egy előzményfilmet, ami a fiatal Han Solóról szólt (Solo: Egy Star Wars-történet), bejelentették, hogy a Trónok harca alkotói is a Csillagok háborúján fognak dolgozni, illetve a mamutcég el fog indítani egy saját, Disney+ nevű streamingszolgáltatót, ahol szintén az univerzumban játszódó tévésorozat, a Mandalorian fog megjelenni. 

 A Star Wars: Skywalker kora december 19-én kerül a magyar mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!