Még több cápa a 47 méter mélyen folytatásában

2019.05.30. 16:57

2017 egyik nagy meglepetéssikere volt a 47 méter mélyen című cápás horror, ami ennek megfelelően most folytatást kapott 47 Meters Down: Uncaged címmel. Az első film arról szólt, hogy két lánytestvér a mexikói nyaralásuk alatt befizetnek egy kis cápanézésre. Az őket védő ketrec tartókábele hirtelen elszakad, így 47 méter mélyre süllyednek, mindössze egy órára elegendő oxigénnel, miközben cápák veszik őket körbe. (A film nem összetévesztendő a Blake Lively főszereplésével készült cápás horrorral, A zátonnyal!)

A folytatás nagyjából ugyanerről szól, de most négy lány keveredik cápás kalandokba:

A folytatást az előző rész értő szemű rendezője, Johannes Roberts készíti, aki közben megrendezte a Hívatlanok 2: éjjeli préda című horrort, és megnyerte a lehetőséget, hogy megcsinálja a Resident Evil rebootját. A második részben a Szex és New Yorkból ismert John Corbett mellett Brec Bassinger, Nia Long, Sistine Rose Stallone, Brianne Tju és Sophie Nélisse játszanak.

A 47 méter mélyen folytatása augusztus 16-án kerül az amerikai mozikba. Az előző rész sikerét látva valószínűleg a magyar bemutató sem marad el.

Ne maradjon le semmiről!