Matt Damon és Christian Bale autópornóban mennek neki a Ferrarinak

2019.06.03. 09:00

A vasárnapi NBA-döntő alatt mutatták be a Ford v. Ferrari című, igaz történeten alapuló film első előzetesét: Matt Damon a Ford autótervezőjeként a nagyfőnök vágyainak engedve arra kéri fel Christian Bale-t, hogy egy Fordot vezetve győzze le a Ferrari legjobb versenyautóját.

A sztori szerint Henry Ford II (akit az Augusztus Oklahomában és a Killer Joe írója, Tracy Letts játszik) azt veszi a fejébe, hogy a 1966-os Le Mans-i világbajnokságon a cége vadonatúj, pár nap alatt a semmiből megtervezett és felépített autója győzze le a Ferrarit.

Az előzetesben az is látható, hogy az Alelnök főszereplője, Dick Cheney megformálása kedvéért rengeteget hízott Christian Bale-nek már megint kicsit túl jól sikerült a fogyás: több mint 30 kilót leadott, és ettől úgy néz ki, mint egy szerzetes.

A filmet az a James Mangold rendezi, aki a Logan - Farkas című, rendhagyó szuperhős-drámát is rendezte, és aki forgatott már életrajzi filmet, A nyughatatlan címűt Johnny Cashről. Mangoldot Oscar-díjra is jelölték a Farkas forgatókönyvéért.

A filmet Amerikában november 19-én mutatják be.

Ne maradjon le semmiről!