Egyik nap szupermodell, másnap gyilkológép

2019.06.07. 19:21

A sok sebből vérző Valerian és az ezer bolygó városa után egy pörgős akciófilmmel tér vissza Luc Besson, Az ötödik elem és a Léon, a profi rendezője. Az idén nyáron mozikba kerülő Anna magyar nyelvű előzetese az Indexen látható először.

A trailer első másodpercei alapján könnyű azt gondolni, hogy a film akár Besson válasza is lehet a Neon démonra vagy valamelyik másik modellfilmre, aztán váratlanul akkora bunyózásokat és öldökléseket látunk, hogy lehetetlen nem Charlize Theron Atomszőkéjére gondolni, miközben persze a rendező olyan korábbi munkái is bevillannak, mint a Scarlett Johanssonnal forgott Lucy vagy az Anne Parillaud főszereplésével készült Nikita.

Anna - magyar szinkronos előzetes

A Lucyhoz és a Nikitához hasonlóan Luc Besson az Annát is rendezőként és forgatókönyvíróként jegyzi, a főszerepet pedig ezúttal arra a Sasha Lussra bízta, akit az előző filmjében, a Valerianban is láthattunk már, méghozzá Lïhio-Minaa hercegnő szerepében. A 27 éves színésznő alakítja a szupermodellből bérgyilkossá változó Annát, aki a kifutók világát az erőszakra cserélve rendez – a látottak alapján – nem kis felfordulást a filmben.

A filmben szerepel még többek között Luke Evans, Helen Mirren és Cillian Murphy is. Luc Bessont tavaly összesen kilenc nő vádolta szexuális erőszakkal, a rendező azonban következetesen visszautasította az őt ért vádakat. Az Anna tervezett hazai bemutatója: július 18. 

Ne maradjon le semmiről!