Guinness-rekorder lehet az ember, aki már 112-szer látta a Bosszúállók utolsó részét

2019.06.12. 11:42

Mindenkinél többször, idáig 112 alkalommal nézte meg az utolsó Bosszúállók-filmet egy amerikai Marvel-rajongó, akinek jó esélye van arra, hogy a Guinness-rekordok könyvébe is bekerüljön a teljesítményével.

"Napi tíz órát dolgozom, aztán hétköznapokon kétszer nézem meg a Végjátékot, ami összesen hat óra" – idézi az MTI a Floridában élő Agustin Alanist, aki minden egyes alkalommal megoszt magáról egy képet (kezében a mozijeggyel), amikor megnézi a filmet.

Alanis egy tavalyi rekordot már megdöntött, amit az a férfi állított fel, aki százháromszor nézte meg moziban a Bosszúállók: Végtelen háború című filmet. A rekord bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is, a rajongó pedig jutalmul meglátogathatta a film forgatási helyszínét.

A Bosszúállók: Végjáték világszerte 2,732 milliárd dollárt (azaz kb. 774 milliárd forintot) hozott a mozik kasszáinál. Ezzel az eredménnyel szorosan ott van a minden idők legnagyobb kasszasikerének számító Avatar nyomában, amelynek globális bevétele 2,788 milliárd dollár (790 milliárd forint) volt.

Ne maradjon le semmiről!