Eddig fele olyan jól teljesít az új Men in Black, mint a korábbi részek

2019.06.17. 08:06

Elmaradt a várakozásoktól a legendás Sötét zsaruk filmek újabb részének fogadtatása, A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül című amerikai akció-vígjátékra csupán 28,5 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban bemutatója hétvégéjén. Ez nagyjából fele annak, amit a sorozat korábbi részei hoztak bemutató-hétvégén a Variety  szerint.

A Tessa Thompson és Chris Hemsworth főszereplésével forgatott új filmtől ugyan nem várták azt, hogy ugyanolyan magasságba röpítse a jegyeladásokat, mint a Will Smithszel és Tommy Lee Jonesszal forgatott előző mozik, de elemzők úgy becsülték, hogy 30 millió dollár fölött fog nyitni Észak-Amerikában. A készítők most azt remélik, hogy a nemzetközi piacokon sikeres lesz a Sony társfinanszírozásában 110 millió dolláros költségvetésből készült film.

A Men in Black nem az egyetlen film, amelyet mellőztek hétvégén a nézők, a Warner és a New Line közös filmje, a Samuel L. Jackson főszereplésével készült Shaft csupán 8,3 millió dollárt hozott a mozikban. Ez kevesebb mint a fele annak, amit a jegyeladási listákat figyelő szakportálok vártak - írja az MTI.

A kasszasiker lista harmadik helyére az Amazon által forgalmazott, Mindy Kaling és Emma Thompson főszereplésével készült Late Night című vígjáték került 5,1 millió dolláros jegyeladással.