Károly herceg már látott egy jelenetet az új James Bond-filmből

000 1HO986
2019.06.21. 10:39

Károly walesi herceg csütörtökön meglátogatta a Londonhoz közeli Pinewood Studiost, hogy bekukkantson az új James Bond-film kulisszái mögé, írja az MTI.

Károly herceg a látogatása során a Bondot immár ötödik alkalommal alakító Daniel Craig, valamint a filmet rendező Cary Joji Fukunaga mellett Ralph Fiennesszal és Naomie Harrissel is találkozott, akik Bond felettesét, M-et, valamint M titkárnőjét, Miss Moneypennyt alakítják.

A herceget Craig és Fiennes vezette körbe M irodájában, majd az előkelő vendég megnézhette Bond két híres Aston Martinját, valamint a még készülő film egyik jelenetét is. Károly herceg egyébként fontos támogatója a Brit Filmintézetnek és a brit hírszerző szolgálatnak is.

A Bond 25 munkacímű filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, aki egy hollywoodi bennfentes szerint azt akarta, hogy a brit titkosügynök meghaljon a következő részben, amivel lehetőséget adott volna arra, hogy valaki más lépjen a helyébe.

Csak az biztos, hogy a producerek nem kajálták Boyle ötletét/ötleteit, ezért ő alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva lelépett, és vele együtt távozott John Hodge forgatókönyvíró is. A helyét Cary Fukunaga, a True Detective sorozat egyik rendezője kapta meg.

Közben Danny Boyle a Guardian pénteki interjújában arról beszélt, hogy miután megnézte a Csillagok határánt, csak arra tudott gondolni, hogy Robert Pattinsonnak kellene az új Bondnak lennie, szerinte egyáltalán nem fiatal a szerephez.

Bond 25 főgonosza egyébként Rami Malek lesz, aki nemrég Oscar-díjat kapott Freddie Mercury megformálásáért a Bohém Rapszódiában. A következő Bond-film a tervek szerint 2020 áprilisában kerül mozikba.

Ne maradjon le semmiről!