George Clooney a Netflixnek rendez filmet

2019.06.25. 10:20

A 2017-es Suburbicon után újra rendez George Clooney, írja a MovieWeb. Clooney Lily Brooks-Dalton regényét, a Good Morning, Midnightot fogja filmre vinni, ráadásul nem csak rendezi, hanem szerepelni is fog benne.

A filmet októberben kezdik el forgatni, a forgatókönyvet pedig A visszatérő szkriptjéért felelős Mark L. Smith írta. Nem ez az első alkalom, hogy Clooney könyvadaptációban szerepel valamelyik streamingfelületen, hiszen nemrég jelent meg A 22-es csapdája a Hulun, amelyben a színész egy őrmestert alakít az azonos című regényből készült minisorozatban.

A Good Morning, Midnight egy posztapokaliptikus történet, amelyben Clooney egy magányos tudóst alakít, aki az Északi-sarkon próbál valahogyan kapcsolatot teremteni a Földre éppen visszatérni készülő Aether űrhajóval. A filmnek egyelőre nincs megjelenési ideje.

Nem Clooney az egyetlen nagynevű rendező, aki leszerződött a Netflixszel az utóbbi időben, Alfonso Cuarón például Oscar-jelölt filmet csinált tavaly, de új produkción dolgozik a streamingcégnek Guillermo del Toro és Michael Bay is.

Ne maradjon le semmiről!