Megtalálták az új kis hableányt

2019.07.04. 14:47

A 19 éves Halle Bailey kapta meg Ariel szerepét A kis hableány élőszereplős verziójában, írja a Variety.

A Disney rebootjában az 1989-es rajzfilm több betétdala felcsendül majd, de új dalok is szerepelnek majd benne, amelyeket az eredeti dalokat jegyző Alan Menken, valamint a Hamilton történelmi hiphop musical alkotója és sztárja, Lin-Manuel Miranda szereznek.

A kis hableány új változatát Rob Marshall rendezi, aki többek között a tavalyi Mary Poppins visszatért, valamint a 2002-es Chicagót is jegyzi. Marshall közleménye szerint Halle Bailey ideális választás a szerepre, a nyilatkozatában pedig külön kiemelte a lány énekhangját.

Halle Bailey-t egyébként a Chloe x Halle nevű R&B-duóból lehet ismerni, amelyet a testvérével, Chloe Bailey-vel együtt alapított. A lányok a Beyoncé-feldolgozásaikkal tűntek fel az interneten még 2015-ben, majd miután felfedezte őket a popdíva, hamar népszerűvé váltak.

A kis hableányból egyébként néhány éve Sofia Coppola (Öngyilkos szüzek, Elveszett jelentés, Marie Antoinette, Csábítás), Francis Ford Coppola lánya is megpróbált élőszereplős filmet készíteni, ám mivel a Universal beleszólt a munkájába, végül inkább felállt a rendezői székből.

Ne maradjon le semmiről!