A nyolcadik utas: a Bárány

shaun.png
2019.07.09. 11:37

Eredeti nyelven Farmageddon alcímmel tér vissza a mozikba Shaun, a bárány. A 2015-ös mozifilm folytatását még az idén bemutatják, a második rész magyar nyelvű előzetesét az Indexen lehet először megnézni.

Shaun, a bárány a szuper brit gyurmafilmsorozat, a Wallace és Gromit 1995-ben bemutatott, később Oscar-díjjal jutalmazott részében, a Birka akcióban (A Close Shave) tűnt fel először, és úgy megszerették a nézők, hogy később saját sorozatot, majd mozifilmet kapott.

A második filmben Shaun egy idegen bolygóról érkezett ("farmonkívüli") társat, illetve látogatót is kapott, aki bár remekül szórakozik a Földön, honvágya miatt szeretne hazatérni, tervét azonban egy Men in Blacket idéző csoportosulás szeretné meghiúsítani.

Shaun, a bárány és a farmonkívüli előzetes

Farmageddon egyik legkülönösebb hozománya, hogy összehozta Kylie Minogue-ot a Vaccines zenekarral, akik közösen jegyzik a film Lazy című betétdalát. Justin Young, a zenekar frontembere a múlt heti bejelentés után be is vallotta, hogy ők igazából imádják az ausztrál énekesnőt.

A Shaun, a bárány és a farmonkívüli karácsonyra jut majd el a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!