Állítólag visszaszáll a Sonyhoz minden jog, ha nem hoz az új Pókember egymilliárd dolláros bevételt

2019.07.10. 16:02

Egészen érdekes részletet közölt a MovieWeb a Sony és a Disney közös megegyezésével kapcsolatban, ami alapján a Sonyhoz tartozó Pókember szerepelhet a modern Marvel-filmekben. Az oldal szerint az együttműködésben van egy kikötés, hogy ha a legújabb film, a szerintünk nem túl acélos Pókember: Idegenben nem termel 1 milliárd dollárt, akkor a Sony fogja a karaktert, és nem adja kölcsön többet a Disneynek.

A MovieWeb szerint a Marvel totális kontrollt kaphat a harmadik Pókember-film felett, ha az Idegenben eléri az egymilliárd dolláros bevételt, de ha nem, akkor búcsút inthetnek Tom Holland karakterének.

Az már más kérdés, hogy a film alig egy héttel a bemutató után már közel 600 millió dollárnál jár, vagyis elég valószínű, hogy meglesz a bűvős egymilliárdos profit. Viszont Tom Holland szerződése a harmadik Pókember után lejár, így az az érdekes helyzet állhat elő, hogy a Sony és a Disney ismét vad tárgyalásokba kezdenek a folytatásról, aminek akár az is lehet a vége, hogy a Sony bekeményít, és a szintén elég sikeres Venomnak köszönhetően elkezdi építeni a maga kis szuperhősös univerzumát, amibe korábban egyszer csúnyán beletört a bicskájuk.

Ne maradjon le semmiről!