Megvan, ki alakítja Sub-Zerót az új Mortal Kombat-filmben

2019.07.10. 15:22

Joe Taslim alakítja majd Sub-Zerót a készülő Mortal Kombat-rebootban, írja a Hollywood Reporter. Taslim szerepelt többek között A rajtaütésben, a Halálos iramban 6-ban, a Star Trek: Mindenen túl-ban, legutóbb pedig a Warrior című verekedős tévésorozatban bukkant fel.

Régóta pletykálják, hogy a Warnernek nagy tervei vannak a Mortal Kombattal, ami az utóbbi években ismét menő videójátékos márka lett, így csak idő kérdése volt, hogy a filmek és tévésorozat után mikor veszik elő újra a franchise-t a filmesek. Az új rebootot ráadásul az a James Wan és produkciós cége készíti, aki annak idején a Fűrész-filmekkel futott be, majd rendezett Halálos iramban-filmeket, illetve a nagysikerű Aquaman is az ő nevéhez fűződik. A rendező a reklámszakmában veteránnak számító Simon McQuoid lesz, aki a Mortal Kombattal debütál nagyjátékfilmes rendezőként.

1995-ben készült az első Mortal Kombat-film, ami akkoriban kiemelkedőnek számító 122 millió dolláros bevételt termelt világszerte, azonban a későbbi adaptációk már nem jártak ekkora sikerrel. Taslim a franchise egyik legismertebb karakterét, Sub-Zerót alakítja majd, és a hírek szerint már idén elkezdik a forgatást, hogy 2021-ben mozikba kerülhessen a film. Taslim egyébként a színészkedés mellett tagja az indonéz dzsúdóválogatottnak is.

Ne maradjon le semmiről!