Most már végre elintézik a gonosz bohócot

2019.07.19. 09:44

Az előző, szintén nem piskóta előzetes után most érkezett még egy az Az - Második fejezethez, ami a két évvel ezelőtti, bődületesen sikeres horrorfilm második fele lesz, az első gyerekszereplői után már felnőttekkel.

Az első előzetes főleg Jessica Chastain figurájára, és egy különösen rémisztő idős hölgyre figyelt, itt már egyenlő figyelmet kapnak a szereplők, James McAvoy karaktere is kap egy horrorjelenetet egy vidámparkban.

Ahogy korábban is írtuk, ez a 2017-es Stephen King-adaptáció második fele: 27 évvel vagyunk az első fejezetben történtek után, Pennywise megint felüti a fejét Derry-ben, az első rész hősei pedig már megtört felnőttekként térnek vissza, hogy rendet vágjanak, azaz ahogy a magyar sajtóközlemény írja, "hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal."

A felnőtt szereplőket Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone és Andy Bean alakítják, Pennywise megint Bill Skarsgård lesz. Bemutató: 2019. szeptember 5.

Ne maradjon le semmiről!  • Hírek
  • Hírek