Oliver Stone felkérte Putyint, hogy legyen a lánya keresztapja

2019.07.22. 08:30

Oliver Stone még júniusban interjúzott Vlagyimir Putyinnal, amikor felkérte az orosz elnököt, hogy legyen a lánya keresztapja. A Wrap cikke szerint az amerikai rendező (Született gyilkosok, Nagy Sándor, Snowden) a Revealing Ukraine című dokumentumfilmjének olaszországi premierje előtt kérdezgette Putyint, akiről már készített hasonló, erősen propagandaszagú anyagot két évvel ezelőtt.

Putyin és Stone társalgásáról szóló leiratot nemrég hozta le a Kreml, és ebben többek között arról beszélgetnek, hogy az oroszbarát, Putyin-szövetséges ukrán politikus, Viktor Medvedcsuk felkérte Putyint, hogy vegyen részt a lánya megkeresztelésén, amire Putyin annyit reagált, hogy az orosz ortodox hagyományok szerint erre nem illik nemet mondani.

Ezen Stone meglepődött, majd feltette a kérdést, hogy akkor esetleg ő is felkérheti-e Putyint, hogy legyen a 22 éves lánya keresztapja. Putyin annyival kérdezett vissza, hogy szeretne-e ortodox keresztény lenni, mire Stone annyit reagált, hogy majd rákényszerítjük.

Az interjúban az összeesküvés elméletekbe teljesen becsavarodott Stone többek között arról is beszél, hogy

  • hatalmas gondok vannak a mai amerikai fiatalokkal,
  • teljesen elkényeztette őket a nyugati világ,
  • és sokkot kap a fiatal generáció viselkedésétől és a gondolkodásmódjától.