Együtt dolgozik Matt Damon, Ben Affleck és Ridley Scott

2019.07.23. 13:58

Elég sikeres párosokról van szó: Matt Damon és Ben Affleck a két Oscar-díjas Good Will Huntingban játszottak együtt főszerepet, Scott és Damon pedig a hétszeres Oscar-jelölt Mentőexpedícióban dolgoztak együtt. Most Az utolsó párbaj címen egy olyan filmet készítenek, ami a 14. századi Franciaországban játszódik.

Matt Damon és Ben Affleck az írói és a szereplői lesznek a filmnek, amit Ridley Scott fog rendezni - tudta meg a Hollywood Reporter. A harmadik író Nicole Holofcener lesz, akit idén jelöltek Oscarra a Megbocsátasz valaha? adaptált forgatókönyvéért.

A film Eric Jager regénye alapján készül majd (amelynek teljes címe Az utolsó párbaj: A bűn, a botrány és az istenítélet igaz története), és egy nőcsábász lovagról szól, akit egy másik lovag megvádol azzal, hogy megbecstelenítette a gyönyörű, fiatal feleségét. Életre-halálra szóló párviadaluk volt az utolsó istenítélet a középkori Franciaország történetében (a könyv és a film megtörtént esetet dolgoz fel).

Hogy mikor kezdődik a forgatás, vagy pláne mikor lesz a bemutató, vagy hogy ki lesz a női főszereplő, arról egyelőre még nincs hír.

Ne maradjon le semmiről!