Erotikus thrillerben tér vissza a mozikba Mick Jagger

2019.07.25. 12:22

Egy erotikus neo-noir thrillerben láthatjuk játszani a szívműtétjéből éppenhogy felépülő, de újra koncertező Mick Jaggert. Jagger, aki több mint tíz éve nem szerepelt mozifilmben, egy gazdag műkereskedőt játszik, aki egy álomszép villában él a Comói-tó partján. Amellett, hogy műkincsekkel kereskedik, támogat is művészeket, többek között egy rejtélyes, zárkózott festőt, akit a képzőművészet J. D. Salingerének tartanak. (A titokzatos festőt, Jerome Debneyt Donald Sutherland alakítja.) De hiába a támogatás, Debney képeit nem kaphatja csak úgy meg, legalábbis azt biztos nem, amelyikre a legjobban fáj a foga.

Ezért megbízza a hozzá látogató szerelmespárt, a műkritikus James Figuerast és amerikai barátnőjét, Berenice Hollist, hogy lopják el neki a képet. A párt A négyzetből nálunk is jól ismert Claes Bang és a Nyughatatlan özvegyek és A történet színésznője, Elizabeth Debicki alakítják. A rendező az olasz Giuseppe Capotondi, a történet alapjául pedig Charles Willeford, amerikai bűnügyi regény- és noirszerző azonos című regénye szolgált.

A film premierje a Velencei Filmfesztiválon lesz, ahol zárófilmként, a díjátadó ünnepség után vetítik majd, versenyen kívül. A 76. Velencei Filmfesztivált idén augusztus 28. és szeptember 7. között rendezik meg. 

Ne maradjon le semmiről!