Danny Trejo gyereket mentett ki egy fejre állt kocsiból

GettyImages-1164828380
2019.08.08. 08:48

Az ember, akinek addig tuti lesz munkája, míg Hollywoodnak kellenek a rossz arcú, tetovált mexikói gengszterek, azaz Danny Trejo, az életben természetesen nem olyan, mint a filmvásznon, sokkal menőbb annál - tegnap például egy kisfiút mentett ki egy balesetet szenvedett autóból. 

A hőstett helyszíne Los An geles volt, Trejo szülővárosa és lakhelye is egyben, ahol a 75 éves színész szemtanúja volt egy balesetnek, amiben az egyik autó a feje tetejére fordult. Trejo odarohant a kocsihoz, és látta, hogy a hátsó ülésen levő gyerekölésbe szíjazva egy kisfiú ül halálra rémülve.

Először bemászott a roncsba egy kitört ablakon át, de nem tudta kioldani a gyerekülés övét. Kimászott, és egy másik segítőkész civillel, bizonyos  Monica Jacksonnel ketten már ki tudták szedni a gyereket a kocsiból.

A gyereket nem mi mentettük meg, hanem a gyerekülés

- mondta Trejo a helyszínen egy fotósnak, majd a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy minden jó dolog, ami az életében történt, az közvetlenül összeköthető egy jócselekedetével. A balesetet a szemtanúk egy film promójának hitték, amikor meglátták a kocsi felé rohanó Trejót.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport