Alain Delon jobban van az agyvérzése után

2019.08.14. 12:13

Alain Delon állapota folyamatosan javul, már mosolyog azon a fényképen, amelyet egyik fia, Alain-Fabien Delon készített és tett közzé róla nemrég.

Ahogy korábban az Index is beszámolt róla, a 83 éves francia színész a nyáron enyhe agyvérzést kapott, de erről a családja csak hetekkel később tájékoztatta a nyilvánosságot, amikor Delon már Svájcban lábadozott.

Delon fia az apja Instagramon közzétett fényképével köszönte meg a rengeteg aggódó üzenetet, amit a családjuk kapott, majd így folytatta: "Ahogy láthatjátok, egyre jobban van, és szeretettel üdvözöl mindenkit".

Alain Delon egy feminista szervezet heves tiltakozása ellenére májusban megkapta a cannes-i filmfesztivál Arany Pálma-életműdíját, amelyet lánya, Anouchka Delon adott át neki. Egy tavaly januári interjúban csak annyit mondott: hánynia kell a világtól, és sajnálkozás nélkül fog meghalni, mert utálja a kort, amelyben élünk.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek