Demi Lovato szereplésével készít filmet az Eurovízióról a Netflix

2019.08.21. 09:44

Demi Lovato is csatlakozik a Netflix Eurovíziós Dalfesztiválról szóló filmjéhez, írja a Variety. A hírt a filmet társíróként és főszereplőként is jegyző Will Ferrell jelentette be Lovato Instagramján.

Az énekesnőként is ismert Lovato a 2010-es Rocktábor 2 óta nem szerepelt nagyjátékfilmben, a szimplán csak Eurovision címet kapó produkcióban pedig olyanokhoz csatlakozik Ferrell mellett, mint Rachel McAdams és Pierce Brosnan.

A film két feltörekvő izlandi zenészről szól majd, akik lehetőséget kaptak arra, hogy az országukat képviseljék az Eurovízión. A két feltörekvő zenészt Ferrell és McAdams alakítja, előbbi édesapját pedig Brosnan, aki a sztori szerint Izland legjóképűbb férfija. Egy kisebb szerepben a Légió tévésorozat főszereplője, Dan Stevens is felbukkan majd, aki az Eurovízió orosz indulóját alakítja majd.

A rendező az Ünneprontók ünnepét is jegyző David Dobkin, Ferrell pedig az írói és színészi munka mellett producerként is részt vesz a projektben, amit már el is kezdtek forgatni Nagy-Britanniában és Izlandon.

Ne maradjon le semmiről!