Lélegzetelállítóan látványos lesz Brad Pitt űrküldetése

2019.08.22. 15:16

Új előzetest kapott Brad Pitt hamarosan mozikba kerülő filmje, az Ad Astra - Út a csillagokba. Az új trailer a film IMAX-vetítéseit reklámozza, jól tele is pakolták látványosnál látványosabb részekkel.

A történet főhőse Roy McBride (Brad Pitt), egy enyhe autizmussal élő űrkutató/mérnök, akinek édesapja – őt Tommy Lee Jones alakítja – nem tért vissza egy olyan expedícióról, amelynek tagjai a Földön kívüli élet után kutattak. McBride 20 évvel a sikertelen küldetés után maga is elindul az űrbe, hogy kiderítse, mit történt az apjával és a társaival.

A filmet James Gray, a Z, az elveszett város, az Idegen földön és Az éjszaka urai rendezője jegyzi. Brad Pitt és Tommy Lee Jones mellett olyan színészek tűnnek majd fel a főbb szerepekben, mint Liv Tyler és Donald Sutherland. A film korábbi előzetese már magyar nyelven is elérhető.

Az Ad Astra premierje az Egyesült Államokban szeptember 20-án lesz, a magyarországi bemutatót viszont egy nappal korábban, szeptember 19-én tartják meg, és lesznek majd IMAX-vetítések is.

Ne maradjon le semmiről!