Hirtelen megjelent egy előzetes Christopher Nolan titokzatos új filmjéhez

2019.08.28. 16:06

Megjelent egy francia feliratokkal ellátott előzetes Christopher Nolan (a Sötét lovag Batman-trilógia, az Eredet és a Dunkirk rendezője) új filmjéhez, a Tenethez, amelyről eddig csak annyit lehetett tudni, kémfilm lesz, és több országban játszódik majd. Ez most sem változott.

A trailert páran már láthatták korábban, mivel egyszer titokban és meglepetésszerűen levetítették a legújabb Halálos iramban-film, a Hobbs & Shaw előtt. A filmmel kapcsolatos titkolózást jól szemlélteti az a sztori, amit Robert Pattinson, az egyik szereplő mondott el nemrég: ő is csak egyetlen egyszer olvashatta el a forgatókönyvet, amikor felkérték a szerepre, de úgy, hogy ehhez bezárták egy szobába.

Ezek után nem túl meglepő, hogy a rövid és talányos előzetesből gyakorlatilag az ég adta világon semmi nem derül ki a filmről, túl azon, hogy nagyon erős lesz az atmoszférája, de hát ez Christopher Nolant ismerve megint csak nem túl meglepő.

A filmnek (talán) John David Washington lesz a főszereplője (Csuklyások: BlacKkKlansman), és olyan sztárok szerepelnek még benne, mint Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine, Clémence Poésy, és az is csak egy napja derült ki, hogy Himesh Patel, a Yesterday című Beatles-film főszereplője is kapott szerepet. A kamerát megint Hoyte Van Hoytema, Nolan Oscar-jelölt alkotótársa kezelte.

Premier 2020. júliusában.

Frissítés: A kiszivárgott trailert jogi okokból eltávolítottuk a cikkből.

Ne maradjon le semmiről!