Rejtélyes előzetest kapott a Mr. Robot záróévada

2019.08.28. 15:41

Amikor nem túl régen kijött az első előzetes a Mr. Robot című sorozat negyedik, egyúttal utolsó évadáról, Sixx kollégám azt írta, hogy aki nincs képben az eddigiekkel, ne nézze meg, ne szúrjon ki magával. Hát az új előzetest nyugodtan megnézheti, mert abból az ég adta világon nem derül ki semmi. Vagy oké, mondjuk, hogy az új előzetes nagyon rejtélyes.

Vagy ahogy a Rolling Stone fogalmaz: az új előzetes "történetből nem ad sokat, de hangulatból igen". A videón mindenesetre az látszik, hogy a főszereplő Elliot (a legutóbbi évad óta a Bohém rapszódia című Queen-filmért Oscar-díjat kapott Rami Malek) közli, hogy ideje visszatérni a melóba, mielőtt Mr. Robot túlzottan elkanászodik. Csakhogy Mr. Robot szerint

Ez egy végtelen háború. Amire most készülsz, azzal átlépsz egy határt.

Máris minden világos, ugye?

A 12 részes évad egyébként az utolsó lesz a sorozatból. Sam Esmail, a valaha volt leghitelesebb hekkersorozat kiötlője azt mondta, eleinte csak egy kis, vájtfülűeknek szóló sorozatot akart csinálni pár embernek, és azóta is folyamatosan meg van döbbenve, mekkora dolog lett az egészből, mindenesetre most, a negyedik évaddal eljutott ahhoz a végső konklúzióhoz, amit már legelőször kigondolt.

Mindenesetre pontos dátumot még mindig nem tudni, mikor debütál az utolsó évad.

Ne maradjon le semmiről!