Már 260 ezren látták itthon az új Tarantino-filmet

2019.09.02. 15:04

Parádés nézettséget produkál Magyarországon a Volt egyszer egy... Hollywood című Quentin Tarantino-film, vasárnapig összesen 260 562 jegyet váltottak rá a premier óta, ezzel pedig három hete vezeti a magyar nézettségi listát a Filmforgalmazók Egyesületéhez eljutott adatok szerint.

Eddig a Becstelen brygantik volt a legnézettebb Tarantino-film a mozikban, azt összesen 247 ezren látták itthon, tehát annak a számait már sikerült is három hét alatt lehagyni.

A Volt egyszer egy.. Hollywoodról írt kritikánkat itt lehet elolvasni.

Onnantól kezdve nincs őrületesen nagy meglepetés a toplistában, a Tarantino-film 28 702 új nézője után a héten frissen bemutatott Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása című akciiófilm kullog 24 816 nézővel, harmadik helyen pedig a Jó srácok című vígjáték 21 084 hétvégi nézővel. A nyarat jól jellemzi, hogy a top tízben négy, kifejezetten gyereknek szánt film található: az Angry Birds 2., Az oroszlánkirály, a Kis kedvencek titkos élete 2., és a Mancs őrjárat.

Az Egyesült Államokban éppen hosszú hétvége van, de ez nem jelentette azt, hogy megmozdultak volna a mozibajárók: a bevételi lista első helyén a Támadás a Fehér Ház ellen 3. tanyázik, már második hete. A mostani hétvégén 11,5 millió dollárt hozott össze. Második helyen a Jó srácok van 9,1 millió dolláros bevétellel, harmadik helyen pedig még mindig ott figyel az új Az oroszlánkirály, 6,7 milliós hétvégi bevétellel. A Disney CGI-filmje már 520 millió dollárt hozott csak az Egyesült Államokban. Az új filmek közül a Don't Let Go című thriller csak a 14. helyet tudta összehozni 2,4 millió dollárral.