Eddig több mint egymilliárd dollárt hozott a gyerekevő bohóc

2019.09.15. 20:18 Módosítva: 2019.09.15. 20:46

Megőrizte első helyét az Az: Második fejezet című bohócos horror az észak-amerikai mozikban, és a rémisztő bohóctörténet folytatása második hete uralja a bevételi toplistát. Ezen a hétvégén – iparági becslések alapján – 40 millió dollárt (11,9 milliárd forint) zsebelhetett be, ezzel a Stephen King-adaptáció észak-amerikai eredménye már 153 millióra rúg. Az első résszel együtt pedig globális bevétele meghaladta az egymilliárd dollárt.

Várakozáson felül nyitott az STX filmje, A Wall Street pillangói: 3250 észak-amerikai mozi tűzte műsorára, 33,2 millió dollárért váltottak rá jegyet. A dúsgazdag ügyfeleiket kifosztó sztriptíztáncosnők története egy 2015-ös újságcikk alapján készült, Lorene Scafaria rendezte, a főszereplők Jennifer Lopez és Constance Wu.

A toplista harmadik helyére csúszott vissza a Lionsgate Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása című produkciója a bemutató óta eltelt negyedik hétvégére, amikor 4,4 millió dollárt hozott. Negyedik lett a Universal Jó srácok című komédiája 4,2 millióval, az ötödik helyet 3,5 millióval a Disney mesefilmje, Az oroszlánkirály szerezte meg – írja az MTI. 

Mérföldkőhöz érkezett a Sony Volt egyszer egy... Hollywoodja, mivel 329,4 millió dolláros globális bevételével megelőzte a Becstelen Brigantykot (2009), így Tarantino második legjövedelmezőbb filmje lett. A 2012-es Django elszabadul 425 millióval őrzi első helyét.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek