Margot Robbie csontot tör

2019.10.02. 08:31

Megérkezett az első tisztességes előzetes a magyarul Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) címet kapó Harley Quinn-filmhez, ami a Joker barátnőjének/szolgájának önálló története lesz. Mondjuk ez a Joker még a Jared Leto-féle az Öngyilkos osztagból, nem a Joaquin Phoenix-féle komolykodás 2019-ből.

Ahogy a rövid előzetesnél is írtuk, a film az Öngyilkos osztag sztorija után játszódik, amikor is Quinn (Margot Robbie) összeáll a DC többi női hősével, hogy megvédjék Cassandra Caint (Ella Jay Basco) a gonosz Fekete Maszktól (Ewan McGregor).

A Quinn vezette csapat további tagjait Jurnee Smollett-Bell (Fekete Kanári) Mary Elizabeth Winstead (Vadásznő) és Rosie Perez (Renee Montoya) alakítják majd. Az előzetesből amúgy a sztorit annyira nem is lehet levágni, inkább csak a cselekmény vezérfonalát, az emancipációt hangsúlyozza, egy csomó olyan emlékezetes képpel, mint az, ahogy Margot Robbie előadja Marilyn Monroe magánszámát a Szőkék előnyben című filmből, a Je non regrette rien című Edith Piaf-dalra. De lehet, hogy ez csak az előzetesben tűnik így.

A filmet Cathy Yan rendezte, aki eddig csak a független, kínai nyelven forgatott Dead Pigs című filmet készítette, ami sajnos nem nagyon jutott ki a fesztiválos körforgásból, Magyarországon nem is lehet látni sehogy.

A Ragadozó madarak magyarországi bemutatója 2020. február 7-én lesz.   • Hírek
  • Bankszámla