A Skywalker-sztori lezárása újabb magyar előzetest kapott

2019.10.02. 14:06

Megérkezett a második magyar szinkronos előzetes a Csillagok háborúja: Skywalker kora című Star Wars-filmhez, ami idén végre le fogja zárni azt a kilenc filmen keresztül játszódó történetet, amit George Lucas indított el 1977-ben.

Erre az előzetes is felhívja a figyelmet, az első fele csak és kizárólag a többi nyolc filmből összevágott snittből áll, majd az új, kilencedik részből kapunk pár rövid részletet. Annyi biztos, hogy lesz benne egy nagy űrcsata, vagy legalábbis egy csomó hatalmas űrhajó, Kylo Ren és Rey összecsapnak egy viharos bolygón a fénykardjaik segítségével, és mintha a gonosz Rey tűnne fel a végén egy svájcibicskaszerű karddal.

A magyar szinkronos trélert Stohl András és Reviczky Gábor narrálja, előbbi az előző rész végén elhalálozó Luke Skywalker hangját kölcsönzi, az utóbbi pedig a visszatérő Palpatine császárt.

A filmet december 19-én mutatják be a magyar mozikban.

A Skywalker kora mellett még idén bemutatják a Disney streamingoldalán a The Mandalorian című sorozatot, illetve Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője egy önálló trilógia előkészítésén dolgozik.