Guy Ritchie visszatér A Ravasz, az Agy és a Blöff világához

2019.10.03. 08:56

Megérkezett az első előzetes Guy Ritchie új filmjéhez, a The Gentlemenhez. A film főszereplője egy Mickey Pearson nevű pasi (Matthew McConaughey), aki egy menő londoni drogkereskedőt alakít, aki egy napon úgy dönt, hogy ideje nyugdíjba menni. Csakhogy a birodalmán nem olyan egyszerű túladni, ugyanis egy csomóan fenik a fogukat a jól kiépített üzletre. Ahogy az Guy Ritchie filmjeiben lenni szokott, elkezdődik a véres és vicces háború a nagy pénzért.

A film állítólag egyfajta visszatérés lesz Ritchie korábbi munkáihoz, A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső és a Blöff világához. (Ritchie legutóbb az Aladdint rendezte Will Smith-szel a főszerepben.) Az előzetes alapján a The Gentlemen annyira megidézi ezeket a korai filmeket, hogy konkrét beállítások és jelenetek vannak benne például A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacsőből.

A filmben egy rakás sztár játszik: Matthew McConaughey mellett a már-már felismerhetetlen Hugh Grant, Colin Farrell, Charlie Hunnam és Jeremy Strong. Az amerikai premier 2020. január 24-én lesz, a magyar bemutatót 2020 január végére, február elejére tervezik.

Ne maradjon le semmiről!