Budapesten nézte meg a Joker-filmet Luke Evans

2019.10.07. 11:20

Miközben Joaquin Phoenix a hétvégén a Los Angeles-i mozikban lepte meg a rajongóit, addig Luke Evans vasárnap este egy budapesti moziban nézte meg színészkollégája legújabb filmjét, a Jokert.

A budapesti Corvin mozi hétfő délelőtt a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy Az ismeretlen Drakula és A szépség és a szörnyeteg színésze náluk – a Kabos teremben – nézte meg a filmet.

Az történt, hogy Luke Evans tegnap este megnézte nálunk a Jokert a Kabos teremben, s addig nem hagyta el a mozit, amíg nem csinálhatott a világhírű Gyulai Gábor kollégánkkal egy szelfit.

Közzétette: Corvin mozi – 2019. október 6., vasárnap

Luke Evans vasárnap reggel már Budapestről jelentkezett be az Instagramon, a megosztott fotó alatti kommentek egyike szerint pedig aznap még rollerezni is látták a Ráday utcában.

Kovács Gellért (Filmszerész) filmkritikus a Corvin mozi posztja kapcsán megjegyzi: Evans nem biztos, hogy mindent értett a filmből, hiszen a Joker eredeti nyelvű kópiáján is magyarul olvashatóak a naplórészletek, valamint egy a cselekmény szempontjából fontos levél szövege is.

Evans nem először jár Magyarországon, több alkalommal is forgatott már nálunk. Tavaly az Index interjút is készített vele.

Ne maradjon le semmiről!