Alicia Vikander gyilkosságba keveredik Tokióban

2019.10.10. 12:26

Az Oscar-díjas Alicia Vikander (vagyis az új Lara Croft) és Riley Keough főszereplésével készült a Netflix új filmje, az Earthquake Bird. A Tokióban játszódó thrillerhez most jött ki egy sötét hangulatú előzetes. Az Earthquake Bird Susanna Jones nagy sikerű 2001-es regénye alapján készült, ami magyarul A csendmadár címmel jelent meg. 

A sztori úgy indul, hogy egy halott angol nő torzójára bukkannak a rendőrök a Tokiói-öbölben. A gyanúsítottjuk Lucy Fly (Alicia Vikander) egy harmincas angol szakfordító, aki a múltja elől menekülve kötött ki végül Japánban. A nő azonban egy kérdésre sem hajlandó válaszolni, egyre csak hallgat.

A pasija, a fotósként dolgozó Tejdzsi pedig egyszerűen eltűnt, holott valószínűleg neki is köze lehetett a halott nőhöz. Szerencsére a nézőknek a rendőrökkel ellentétben nem csak a hallgatás jut, Lucy ugyanis folyamatosan visszagondol arra, hogy mi vezetett idáig. Bepillanthatunk például a kapcsolatába Tejdzsivel, ami eleve nem volt igazán szokványosnak mondató, aztán meg valamiféle szerelmi háromszög lett belőle.

Az Earthquake Bird rendezője a Colette és a Megmaradt Alice-nak rendezője, Wash Westmoreland, a producere pedig Ridley Scott. Amerikában moziban is bemutatják, nálunk a Netflixen lesz elérhető november 10-től.  

Ne maradjon le semmiről!