Mégsem Jonah Hill lesz az új Batman-film gonosza

2019.10.18. 09:25

Miután a világsajtót szeptemberben bejárta a hír, hogy Jonah Hill nagy valószínűséggel szerepet kap a Robert Pattinson-féle Batmanben (The Batman), október közepére kiderült, hogy a Gyöngyhajú lánnyal megspékelt Mid90s rendezője mégsem játszik majd a 2021-ben mozikba kerülő filmben.

Az előző hónapban az Index is megírta, hogy a Variety forrásai szerint Jonah Hill egy ismeretlen szerepben, feltehetőleg a film gonoszaként (főleg Rébuszt és a Pingvint emlegették) szerepelne a Batmanben. Néhány héttel később a Variety arról írt, hogy amikor a hír kiszivárgott, a tárgyalások még szinte sehol sem tartottak, és nem is jutottak sokkal tovább.

Az új Batmant a két legutóbbi A majmok bolygója-filmet jegyző Matt Reeves rendezi. Sokáig úgy tűnt, hogy Ben Affleck lesz majd a film forgatókönyvírója, rendezője és főszereplője is, hiszen a Batman Superman ellenben, illetve Az igazság ligájában is eljátszotta a Denevérembert, de végül teljesen kifarolt a filmből.

A címszerepet Robert Pattinson kapta meg, a héten pedig kiderült, hogy Zoë Kravitz (Lenny Kravitz és Lisa Bonet lánya) lesz a Macskanő, Rébuszt pedig Paul Dano (A család kicsi kincse Dwayne-je) alakítja majd. A Variety úgy tudja: a forgatás még 2019 végén vagy 2020 elején elkezdődik, a film pedig 2021 júniusában kerül majd moziba.

Ne maradjon le semmiről!