Keanu Reevest is beszippantaná a Halálos iramban franchise

2019.10.24. 14:15

Charlize Theron és Helen Mirren után újabb A kategóriás sztárt vásárolna magának a Halálos iramban franchise, írja a Screenrant. A kilencedik filmjéhez közelítő sorozat állandó forgatókönyvírója, Chris Morgan elmondta, hogy volt egy találkozója Keanu Reevesszel, ahol arról beszéltek, hogy milyen szerepet kaphatna a színész a Halálos iramban következő részeiben. 

Már nagyon régóta szeretném, hogy ő is a része legyen a Halálos iramban univerzumnak. Megpróbáljuk megtalálni a módját, hogy miképp. A legnehezebb dolog, hogy a szoros időbeosztásában találjunk egy helyet a projektnek

 - mondta a forgatókönyvíró, hozzátéve, hogy nagy vágya, hogy Reevest behozza a franchise-ba.

Ez nem lesz egyszerű, mert Reeves már leszerződött két legsikeresebb sorozatának folytatásaihoz, 2021-ben jön a John Wick negyedik része, 2022-ben pedig a Mátrix folytatása. Ezek mellett a nagy projektek mellett még egy minisorozat és két másik film is a tervei között szerepel a következő három évre.

A Halálos iramban készítői amúgy lényegében bárkit megvehetnek, hiszen a sorozat a mozitörténelem egyik legsikeresebb franchise-ja: az eddigi nyolc résszel és az idén bemutatott spin off-fal eddig összesen 5,8 milliárd dollárt kerestek. Így aztán könnyen megtehetik, hogy a Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Ludacris, Michelle Rodriguez alapcsapathoz újabb és újabb sztárokat szerződtetnek.

A kilencedik Halálos iramban-film 2020. május 22-én kerül mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!