Sziget, szadi, szorongás, szívás

2019.11.12. 13:25

A Fantasy Island egy olyan tévésorozat volt annak idején, amiben Ricardo Montalbán egy Mr. Roarke nevű titokzatos alakot alakított (Hervé Villechaize meg az ő Tattoo nevű asszisztensét), aki egy szigetre hozott mindenféle embert, hogy azok ott kiéljék rém titkos fantáziájukat. Hét évadot és 152 epizódot élt meg, és minden részben valamiféle erkölcsi tanulságot vertek a néző fejébe.

Ezt a Blumhouse horrorra és thrillerekre szakosodott stúdiótól jövőre érkező filmes feldolgozásból is megkaphatjuk, csak előtte lefejeznek, kibeleznek, megfojtanak stb. egy csomó embert, akik alapvetően nyaralni mennek a szigetre, nem bosszút állni valami tinikori sérelemért a szomszéd szőkenőn. De ha már úgy alakul, hogy beléptek a csudaliftbe, ami levitte őket a mélybe (pokol?), akkor miért ne, ugye.

A Lost című sorozatban volt egy doboz a szigeten, amiből mindenkinek az jött elő, ami neki akkor és ott fontos volt. Ez is valami ilyesmi lehet, csak éppen a Blumhouse nem az ABC (pontosabban a Touchstone TV annak idején), hanem az a cég, amelyik a Paranormális tevékenységeket 15 000 dollárból forgatta le 2009-ben és keresett vele 193,4 milliót, a Tűnj el!-t meg 2017-ben (4,5 millióra 255,4 millió), köztük meg annyi ajtócsapkodós horrort csináltak, hogy ihaj.

Ez is az lesz. A szereposztás nem rossz (Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang, Ryan Hansen és Michael Rooker), a kiállítása dettó nem, kíváncsi is vagyok rá. Hazai bemutató vélhetően február 13.  • Tippek
  • Hírek