Mark Wahlberg is játszik az Uncharted-filmben

2019.11.14. 14:27

A Pókemberből ismert Tom Holland mellett Mark Wahlberg lesz a Sony régen várt Uncharted filmjének főszereplője, írja a Variety. Wahlberg játssza majd Sully szerepét, aki a Holland által játszott kincsvadász, Nathan mentora volt. A film egyébként a kalandor fiatal éveire fókuszál, amolyan eredettörténet lesz.

A Naughty Dog videójáték-sorozatból készülő mozi igazi elátkozott projekt volt, hosszú ideig semmi nem akart összejönni körülötte. Először Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban) rendező hátrált ki mögüle, aztán az őt váltó Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10.) is kiszállt. A film egyébként a nemrég alapított Sony PlayStation Productions első nagyobb vállalkozása lenne. A történetnek természetesen a filmben is Nathan Drake lesz a központi figurája, megismerhetjük, hogyan lett belőle legendás kincsvadász. 

Az Uncharted egy lassan 10 éve létező kalandjáték-sorozat, amit az elmúlt években a műfaj egyik csúcspontjaként szoktak jellemezni, rajongói szerint a színvonala vetekszik egy látványosabb hollywoodi akciófilmmel. Pedig alapvetően semmi extra nincs benne, Nathan Drake történetét mutatja be egy rakás lövöldözésen, menekülésen, robbanáson és még ennél is több falmászáson keresztül. 

Az Uncharted a tervek szerint 2020 karácsonyán kerül a mozikba.

Ne maradjon le semmiről!