Még öt titkos Marvel-filmet jelentettek be

2019.11.18. 09:05

Nagy bejelentéseket tett a Disney a hétvégén a következő évek produkcióival kapcsolatban. Az új bejelentés érinti Ridley Scott következő filmjét, a Kingsman előzményét és a Marvel-univerzumot is.

Ridley Scott új filmjét, a The Last Duelt 2020 december közepén kezdik el vetíteni, de nagy mozis forgalmazásba csak 2021 január elején kerül. A főszereplő Matt Damon, Adam Driver és Jodie Comer lesz, de Ben Affleck is beugrik egy kisebb szerep miatt majd. A Last Duel egy valódi történeten alapuló bosszúfilm lesz, ami az utolsó legálisan megszervezett párbaj történetét dolgozza fel Franciaországban Eric Jager könyve alapján. Ha már Ben Affleck, a Patricia Highsmith könyvéből készülő Deep Water c. film 2020 novemberében érkezik a színésszel a főszerepben.

Az is kiderült, hogy csúszik a King's Man bemutatója, ami a népszerű Kingsman-filmek előzménye lesz Matthew Vaughn rendezésében és Ralph Fiennes főszereplésével. A film a Kingsman megalakulásának előzményeit dolgozza majd fel. A jövő év februári bemutató helyett erre a filmre 2020 szeptemberéig kell majd várni.

Ezen kívül a Disney még egy utolsó nagy bejelentést is tett. 2022 októbere és 2023 novembere között öt (!!!) darab Marvel-film jelenik majd meg, de ezekről egyelőre semmi nem tudni azon kívül, hogy melyik napokon kerülnek a mozikba. Ezt azt jelenti, hogy a már bejelentett Fekete Párduc 2 és másik két ismeretlen film miatt 2022-ben és 2023-ban is négy-négy Marvel-film kerül a mozikba, vagyis a Disney rámegy az évszakonkénti megjelenésekre.

A Hollywood Reporter szerint elképzelhető, hogy a most bejelentett filmek egyike A galaxis őrzői 3 és a Hangya 3 lehetnek, de az is benne van a pakliban, hogy 3-4 év múlva jelennek meg a Foxtól visszaszerzett hősök, mint a Fantasztikus négyes és az X-Men, illetve a Deadpoollal és a már bejelentett Pengével is kell kezdeni valamit a közeljövőben.

Ne maradjon le semmiről!