Még több rémület a Hang nélkül 2 előzetesében

2020.01.02. 08:52

KIjött az első előzetes 2020 egyik legjobban várt horrorjához, a Hang nélkül 2-höz, ami a 2018-as nagy sikerű film folytatása. A két és fél perces előzetes visszavisz a múltba, amikor először feltűntek az emberekre vadászó, nem látó, de élesen halló szörnyek. Aztán visszatérünk a jelenbe, a síri csendbe, ahol Evelynnek (Emily Blunt) immár három gyerekkel kell valahogy túlélnie. Az is kiderül, hogy rajtuk kívül mások is próbálkoznak ezzel a mutatvánnyal.

A Hang nélkül első része mindössze 17 millió dollárból készült és 340 milliót kerestek vele világszerte. Jelölték egy csomó díjra, a kritika is szerette, nem meglepő, hogy jön a folytatás. Az Indexnek is bejött a film: "a z alapötlet mellé a megvalósítás is egyedi, a család teljes csöndjét a film is csendben követi végig, ami pszichológiailag tökéletes a moziban, hiszen ha mi is zörgünk valamivel, akkor mintha az ő életüket is veszélyeztetnénk" - írtuk róla kritikánkban.

A folytatást ugyanúgy a főszereplő Emily Blunt férje,  John Krasinski írta és rendezte, ahogy az első filmet is. A Hang nélkül 2-t 2020. március 19-én mutatják be a magyar mozik. 

Ne maradjon le semmiről!