Itt a bizonyíték, hogy jönnek az új mutánsok

2020.01.06. 16:51 Módosítva: 2020.01.06. 17:47

Számtalan filmes mutáción esett át az Új mutánsok című X-Men-film, míg végre kialakult az életképes verziója. Most tényleg úgy tűnik, hogy ez a pillanat is elérkezett, hiszen megérkezett az előzetese, amely azt ígéri, hogy a tinihorrort április 3-án bemutatják az amerikai mozikban, a magyarországi bemutató pedig egy nappal hamarabb, április 2-án lesz.

A trailer alapján egy csapat tinédzser szuperhőst bezárnak egy kórházba, amelyről hamarosan kiderül, hogy jobban hasonlít egy börtönhöz, mint egy egészségügyi intézményhez. A Josh Boone által rendezett Marvel-filmben bemutatkozó új mutánsok éppen csak tanulgatják, milyen erők is rejlenek bennük, amelyre roppant mód kíváncsiak az ápolóik is, mondván, ha megfejtik, hogy mi lakozik a különleges tizenévesekben, könnyebben tudnak nekik segíteni.

Az előzetes alapján nem hisszük, hogy sok segítséget remélhetnének a legkülönbözőbb képességekkel rendelkező új szuperhősök, sokkal inkább valószínű az, hogy vérbő horrorra is számíthatunk. A mostani előzetes mindenesetre többet ígér, mint a két és fél évvel ezelőtti, amely elég komolyan súrolta a kínosan komikus hatás határát több kiemelt jelenetben is.