James Cameron megosztott pár képet az Avatar 2-ről

2020.01.08. 12:33

James Cameron végre mutatott pár képet a több mint tíz éve várt és elég sokat csúszott Avatar 2-ről a Twitteren. Elképesztő technológiára és 2021-es megjelenésre számíthatunk a klasszikussá vált Avatar folytatásával kapcsolatban – legalábbis egyelőre így néz ki.

Még 2013-ban írtunk arról, hogy Cameron egy interjúban bejelentette, éjjel-nappal az Avatar második és harmadik részén dolgozik. A rendező 2012-ben már az Avatar negyedik részét is belengette a nagyvilágnak. Aztán szintén 2013 közepén úgy volt, hogy a filmek forgatása 2014-re tolódik, a második rész ebben az évben, a harmadik pedig 2015-ben került volna a mozikba.

Azt már tudjuk, hogy ez nem történt így. 2012-ben azt is mondta Cameron, hogy az Avatar 2 a Hobbitnál is látványosabb világot tár majd elénk. Ez az egy dolog legalább valószínűleg így lesz, ugyanis nyolc évvel az ígéret után most James Cameron posztolt pár képet.

Az Avatar-folytatásokban nem csak Pandorába fogtok visszatérni – a világ új részeit fogjátok felfedezni. 

 A képeket egyébként a Las Vegas-i CES technológiai fesztiválon fedték fel először, ahol egy Avatar által ihletett autót is bemutatott a Mercedes:

Az Avatar 2-re a jelenlegi adatok szerint 2021-ig kell várni, a rendező és a forgatókönyvíró is James Cameron marad. A színészek közül az első filmből visszatér Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver és Joel David Moore is. Az IMDb szerint feltűnik majd a filmben Kate Winslet és Vin Diesel is.