Leonardo DiCaprio hősiesen életet mentett

2020.01.09. 13:04 Módosítva: 2020.01.09. 13:23

Leonardo DiCaprio segített megmenteni egy férfi életét a Karib-tengeren, írja a People magazin.

A lap információi szerint a vízimentővé avanzsáló Oscar-díjas színész éppen a luxushajóján vakációzott barátnőjével, Camila Morronéval és barátaival a Karib-térségben, amikor december 30-án egy kétségbeesett segélyhívást hallottak a hajó rádióján. A vészjelzés a Club Med nevű jacht kapitányától érkezett, ugyanis a vízi jármű fedélzetéről a legénység egy jelentősen illuminált állapotban lévő tagja a tengerbe esett.

DiCaprioék úgy döntöttek, hogy csatlakoznak a kereséshez, és erőfeszítéseiknek meg is lett az eredménye. A beszámoló szerint a színész hajója volt az egyetlen, amely a férfi felkutatására indult, és csodával határos módon sikerült arra navigálniuk a tengeren, amerre a részeg férfi elsodródott, így ki tudták menteni az erősen hullámzó tengerből a már 11 órája hánykolódó embert. Hogy teljesen hollywoodi legyen a történet, a cikk szerint DiCaprióék szinte az utolsó pillanatban érkeztek ahhoz, hogy a férfit ki tudják menteni a vízből, hiszen közeledett a naplemente és egy hatalmas vihar is.

A meg nem nevezett forrás azt is közölte, hogy DiCaprio és barátai nagyon örültek, hogy segíthettek és biztonságba helyezhették a pórul járt matrózt.