Harley Quinn kokainnal öl és Joker miatt zokog a Batman nélküli világban

2020.01.10. 14:47

Régóta nem hozott ki a Batman- és Superman-filmekért is felelős DC stúdió új előzetest a következő nagy dobásukhoz, az Öngyilkos osztagban megismert Harley Quinn (kvázi) saját filmjéhez, a Margot Robbie főszereplésével készült Ragadozó madarakhoz. Most, a film bemutatója előtt pár héttel viszont kijött a következő, egyszerre viccesnek és brutálisnak szánt trailer.

A film, amelynek hivatalosan az a címe, hogy Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) az Öngyilkos osztag történései után játszódik, amikor Batman magára hagyja a Gotham City-t, így a város védelem nélkül marad. Harley Quinn (Margot Robbie), aki már nincs együtt Jokerral, összeáll a DC többi női hősével, hogy megvédjék Cassandra Caint (Ella Jay Basco) a gonosz Fekete Maszktól (Ewan McGregor).

Az előzetes szépen végig is veszi az előzményeket: a szakítást Jokerrel (bár maga Joker nem fog szerepelni a filmben), Harley Quinn szigorúan letagadott kiborulását emiatt, majd azt, ahogyan új erőre kap (részben némi levegőben szálldosó kokain miatt), és társakat szerez maga mellé.

A Harley Quinn vezette csapat többi tagját Jurnee Smollett-Bell (Fekete Kanári) Mary Elizabeth Winstead (Vadásznő) és Rosie Perez (Renee Montoya) alakítják majd. A film rendezője Cathy Yan, aki eddig csak egy mozifilmet rendezett Dead Pigs címmel. Ennek ellenére nem túl valószínű, hogy a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) rosszabb lesz az Öngyilkos osztag kínkeserves katyvaszánál

A Ragadozó madarak magyarországi bemutatója 2020. február 6-án lesz. 

Ne maradjon le semmiről!