Vin Diesel ügyesebben növeszti újra a karjait, mint egy gyík a levágott farkát

2020.01.14. 19:36 Módosítva: 2020.01.14. 23:00

Megérkezett a Sony legújabb filmjének, a Bloodshotnak a második előzetese, ami nem elsősorban a film sztorijára, hanem a látványvilágára fókuszál. 

A Budapesten forgatott filmben Vin Diesel alakítja a természetfeletti képességekkel rendelkező főhőst, egy elpusztíthatatlanná vált szuperkatonát, akinek a vérébe nanotechnológiával olyan szert juttatnak, amelynek következtében szupergyors és emberfeletti módon erős lesz, és képes az alakváltásra és a folyamatos öngyógyításra. Persze mindezt nem adják ingyen, a szuperhőssé átalakító műtét után elvileg folyamatos kontrollt is nyernek felette azok a tudósok, akik kifejlesztették őt és a hozzá hasonló katonákból álló hadsereget.

A most bemutatott előzetes alapján a Vin Diesel alakította figura olyan, mintha a Robotzsaru és a Farkasember felturbózott hibridje lenne. Elég látványos, amikor a leszakadt keze pillanatok alatt nő vissza a helyére, vagy amikor a gránáttalálatot kapott arca már rögtön a roncsolódás pillanatában elkezd újraépülni.

A képregény-adaptációt eredetileg februárban mutatták volna be, de ezt a gyártó Sony elcsúsztatta március közepére, hogy több ideje legyen bevezetni a szélesebb közönség számára kevéssé ismert alaptörténetet, írja a Screenrant.

Ne maradjon le semmiről!