Újabb hollywoodi sztárok csatlakoztak Mundruczó Kornél filmjéhez

2020.01.23. 11:30
Sarah Snook
Sarah Snook
Fotó: IMDb

Egyre több sztár csatlakozik Mundruczó Kornél új filmje, a Pieces of a Woman című dráma stábjához. A Deadline értesülései szerint játszik a filmben Benny Safdie is, aki nemrég aratott óriási sikert az Adam Sandler főszereplésével készült Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) című filmjével, amit ő írt és rendezett. (De Mundruczó projektjében színészként vesz majd rész.) Szintén csatlakozott a filmhez Sarah Snook, az Utódlás című sorozat sztárja.

Korábban már kiderült, hogy a filmben Shia LaBeouf, Vanessa Kirby (a legutóbbi Mission: Impossible-film fegyverkereskedője és A korona című sorozat Margit hercegnője), Molly Parker, Jimmie Fails és Iliza Shlesinger is játszik. Mellettük egy idősebb hollywoodi legenda,  Ellen Burstyn színésznő is szerepet vállalt a filmben. Őt többek között a Kártyavár sorozatból és a Rekviem egy álomért-ból ismerhetjük. 

A Pieces of a Woman című film forgatókönyvét a rendező állandó alkotótársa, Wéber Kata írta. A történetről annyit lehet tudni, hogy egy olyan nő áll a középpontjában, akinek tragikusan végződött az otthonszülése. Miközben gyászol, megpróbálja rendezni a kapcsolatát a férjével és az anyjával, akivel régóta elhidegültek egymástól.

Nem ez lesz Mundruczó Kornél első kísérlete, hogy betörjön az amerikai filmgyártásba. Korábban úgy volt, hogy  Bradley Cooperrel Deeper címmel készítenek egy, a tenger mélyén játszódó sci-fit, de ebből végül nem lett semmi, mert Cooper inkább a saját rendezés mellett döntött és elkészítette a Csillag születiket Lady Gagával. 

Mundruczó Kornél korábban olyan filmeket készített, mint a Fehér isten vagy a Jupiter holdja, előbbivel elnyerte Cannes-ban az Un Certain Regard Awardot is. 

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Babaváró hitel